over ons

Home » Over Ons


Wie zit er achter RAW Internet Marketing

Mijn naam is Remco Helming eigenaar van RAW Internet Marketing te Millingen a/d Rijn.

In 2012 zijn wij begonnen met Facebook-apps en al snel hebben wij onze dienstverlening moeten uitbreiden, dit doordat er tijdens veel gesprekken met diverse ondernemers uit het MKB; retail, horeca en vrij-tijd sector, (latente) behoeftes aan het licht kwamen die zij graag (ook) gefaciliteerd wilden hebben. Wij kunnen het MKB een compleet scala aan diensten aanbieden: Waaronder Websites/shops, Social media / Google marketing en E-mail marketing. Na het ook succesvol inzetten bij supermarkten hebben wij ons vanaf 2016 hier verder in doorontwikkeld en kunnen voor supermarkten steeds meer interessante tools aanbieden waaronder de PWA (Progressive Web App), Social Local Ads, Google Local Ads, Web-App (winkeltrekkers), Doneerlokaal, Wie Maakt Me Los en RAW-Mail.

Eigen software

 De PWA (site en app in één), de Web-App portal (winkeltrekkers), Wie Maakt Me Los en RAW-Mail hebben wij zelf ontwikkeld. Door gebruik te maken van onze software kun je jouw klantenbestand uitbreiden en warm maken voor verkoop of directe verkoop genereren door een product of dienst aan te bieden.

Nieuw: Nu ook Progressive Web Apps! Onder andere ontwikkeld voor supermarkten.


“Passie leidt tot development, development leidt tot prestaties, prestaties leiden naar succes!”

Doneerlokaal
Onderdeel van RAW Internet Marketing

Geld inzamelen voor een lokaal goed doel

Doneerlokaal de plek voor lokale doneer acties. O.a. Verenigingen, groot of klein, hebben het lastig door de coronacrisis. Ze missen onder meer inkomsten van de kantine en kunnen of mogen al maanden niet samenkomen. Om ze een hart onder de riem te steken en financieel te helpen, kan Doneerlokaal tezamen met franchise supermarkten een lokale doneer actie inzetten en het verschil maken! Vraag hier een actie aan.

 

Wie Maakt Me Los?
Onderdeel van RAW Internet Marketing

Stop voedselverspilling

Wij hebben wij een foodretail platvorm gelanceerd tegen voedselverspilling. Consumenten kunnen hierop een voordeeltas met producten bestellen die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen. Hiermee help je o.a. supermarkten, viswinkels, bakkers om voedselverspilling tegen te gaan. De voordeeltas blijft tot op het laatste moment een verrassing zodat een ondernemer vrij is om te kiezen wat er in de voordeeltas gedaan wordt.

Deel met je netwerk