over ons

Home » Over Ons

Wie zit er achter RAW Internet Marketing

Mijn naam is Remco Helming eigenaar van RAW Internet Marketing te Millingen a/d Rijn.

Na ruim 16 jaar zelf in een sales functie het directe contact met klanten hebben mogen aangaan, ben ik begonnen met een aanbiedingenwebsite, Facebook-apps in 2012 en al snel heb ik mijn dienstverlening moeten uitbreiden, dit doordat er tijdens veel gesprekken met diverse ondernemers uit het MKB; retail, horeca en vrij-tijd sector, (latente) behoeftes aan het licht kwamen die zij graag (ook) gefaciliteerd wilden hebben. Wij kunnen je nu een compleet scala aan diensten aanbieden: Webdiensten, sociale media marketing en e-mail marketing.

Wie zit er achter RAW Internet Beveiliging

Van RAW Internet Beveiliging
ben ik (Remco Helming) ook eigenaar en het is een Nederlands bedrijf die software ontwikkelt toegewijd om voor consumenten en bedrijven de pc’s en mobiele apparaten op het gebied van de beveiliging, privacy en prestaties te verbeteren door gebruik te maken van geavanceerde hoogwaardige technologieën.

Voor gedetailleerde informatie over onze diensten verwijs ik je naar de pagina ‘onze diensten’. Voor verdere informatie over mijn persoon wil ik je doorverwijzen naar mijn LinkedIn profiel.

Wie zit er achter WebOmotion

Per mei 2016 hebben Arjen van Deutecom (DT-Webtechnologie) en Remco Helming (RAW Internet Marketing) de krachten gebundeld en hebben een software bedrijf opgericht, zie WebOmotion,
Wij hebben een platvorm ontwikkeld, voor op maat gemaakte webapplicaties om de betrokkenheid met je fans/klanten te vergroten, leads en/of sales te genereren. Door het gebruik van het platvorm kun je jouw klantenbestand uitbreiden en warm maken voor verkoop of directe verkoop genereren door een product of dienst aan te bieden.

Daarnaast bieden wij web-development aan in de breedste zin van het woord!
Nu ook Progressive Web Apps!


“Passie leidt tot development, development leidt tot prestaties, prestaties leiden naar succes!”

Wie zit er achter Wie Maakt Me Los?

Stop voedselverspilling

Per januari 2020 hebben wij een foodretail platvorm gelanceerd tegen voedselverspilling. Consumenten kunnen hierop een voordeeltas met producten bestellen die tegen de houdbaarheidsdatum aanlopen. Hiermee help je o.a. supermarkten, viswinkels, bakkers om voedselverspilling tegen te gaan. De voordeeltas blijft tot op het laatste moment een verrassing zodat een ondernemer vrij is om te kiezen wat er in de voordeeltas gedaan wordt.

Deel met je netwerk