nieuws

Home ยป Nieuws

Comments Box SVG iconsUsed for the like, share, comment, and reaction icons
Cover for RAW Internet Marketing
510
RAW Internet Marketing

RAW Internet Marketing

RAW Internet Marketing is een full service (online) marketing bedrijf die je graag adviseert en helpt op de "digitale snelweg".

Yeah, eindelijk na een jaar verbouwing van het bijgebouw (oude bakkerij) en een hoop geklus is het nieuwe kantoor klaar ๐Ÿ˜….

Dubbel feest, ๐ŸŽŠRAW bestaat 10 jaar๐ŸŽŠ
We mogen nu al vele supermarkten en MKB bedrijven helpen met hun online zichtbaarheid en vindbaarheid en zijn klaar voor verdere groei.
Wil je een kijkje nemen? De koffie staat klaar โ˜•๐Ÿ˜€

๐ŸŒ RAW Internet Marketing - Je partner op de digitale snelweg ๐ŸŒ
rawinternetmarketing.nl/
... Bekijk meerBekijk minder

Comment on Facebook

Gefeliciteerd

Veel succes in je nieuwe kantoor! ๐Ÿ™‚

Hoera ๐ŸŽ‰

๐ŸŽ‰ Yes, geslaagd voor Google Analytics gevorderden examen ๐ŸŽ‰
3 dagen training zit erop.

Nu UA (Universal Analytics) stopt op 1 juli 2023 en overgaat op GA4 waarbij Google aankondigt om consumenten nog meer controle te geven over de advertenties die ze zien. Alle websites die UA gekoppeld hebben kunnen nu al overstappen naar GA4, hulp nodig dan laat het maar weten ๐Ÿ˜€

Voordelen GA4:
โžก Alle interacties van mensen, op alle apparaten en platformen, kunnen worden gemeten (het weerspiegelt de moderne consument beter en overzichtelijker)
โžก Gecombineerde web- en app-rapportage
โžก Machine learning zorgt voor gedegen voorspellingen om je marketingcampagnes te verbeteren
โžก Meer controle over dataverzameling vanwege ontwikkelingen rondom privacy en cookies (denk aan deactiveren advertentie personalisatie, standaard IP anonimiseren etc.)
โžก Eenvoudiger doelgroepen maken op basis van websitegedrag

๐ŸŒ RAW Internet Marketing - Je partner op de digitale snelweg ๐ŸŒ
... Bekijk meerBekijk minder

๐ŸŽ‰ Yes, geslaagd voor Google Analytics gevorderden examen ๐ŸŽ‰3 dagen training zit erop.Nu UA (Universal Analytics) stopt op 1 juli 2023 en overgaat op GA4 waarbij Google aankondigt om consumenten nog meer controle te geven over de advertenties die ze zien. Alle websites die UA gekoppeld hebben kunnen nu al overstappen naar GA4, hulp nodig dan laat het maar weten ๐Ÿ˜€Voordelen GA4:โžก Alle interacties van mensen, op alle apparaten en platformen, kunnen worden gemeten (het weerspiegelt de moderne consument beter en overzichtelijker)โžก Gecombineerde web- en app-rapportageโžก Machine learning zorgt voor gedegen voorspellingen om je marketingcampagnes te verbeterenโžก Meer controle over dataverzameling vanwege ontwikkelingen rondom privacy en cookies (denk aan deactiveren advertentie personalisatie, standaard IP anonimiseren etc.)โžก Eenvoudiger doelgroepen maken op basis van websitegedrag๐ŸŒ RAW Internet Marketing - Je partner op de digitale snelweg ๐ŸŒ

๐Ÿšด ๐„๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค๐ž ๐จ๐ฉ๐๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ญ ๐ฅ๐ข๐ฏ๐ž ๐Ÿšด
De website met online etalage (nieuwe fietsen Santos, Gazelle, Flyer en occasions) voor 2Wielercentrum Beuningen. ๐Ÿ‘‰ 2wielercentrumbeuningen.nl/

โ„น Online kun je een afspraak maken voor een testrit van jouw droomfiets!
โ„น Ook kun je online eenvoudig en snel een onderhoudsbeurt inplannen en inschrijven voor de nieuwsbrief.

โ„น Wat nog even een uitdaging was is een koppeling met het kassasysteem maar het is gelukt. Nu hoeven zij alleen de wijzigingen/aanvullingen in het kassasteem te zetten en het wordt iedere dag automatisch op de website aangepast/aangevuld.

2Wielercentrum Beuningen bedankt voor de opdracht en vertrouwen!

๐ŸŒ RAW Internet Marketing - Je partner op de digitale snelweg ๐ŸŒ
... Bekijk meerBekijk minder

๐Ÿšด ๐„๐ž๐ง ๐ฅ๐ž๐ฎ๐ค๐ž ๐จ๐ฉ๐๐ซ๐š๐œ๐ก๐ญ ๐ฌ๐ญ๐š๐š๐ญ ๐ฅ๐ข๐ฏ๐ž ๐ŸšดDe website met online etalage (nieuwe fietsen Santos, Gazelle, Flyer en occasions) voor 2Wielercentrum Beuningen. ๐Ÿ‘‰ https://2wielercentrumbeuningen.nl/โ„น Online kun je een afspraak maken voor een testrit van jouw droomfiets!โ„น Ook kun je online eenvoudig en snel een onderhoudsbeurt inplannen en inschrijven voor de nieuwsbrief.โ„น Wat nog even een uitdaging was is een koppeling met het kassasysteem maar het is gelukt. Nu hoeven zij alleen de wijzigingen/aanvullingen in het kassasteem te zetten en het wordt iedere dag automatisch op de website aangepast/aangevuld.2Wielercentrum Beuningen bedankt voor de opdracht en vertrouwen!๐ŸŒ RAW Internet Marketing - Je partner op de digitale snelweg ๐ŸŒ
Bekijk meer

Deel met je netwerk