Diensten

Home » Diensten

Website/webshop WordPress

WordPress maakt de allermooiste websites mogelijk voor bedrijven, professionals en bloggers. Met het krachtige platform van WordPress wordt het zeer eenvoudig om je website te beheren. Voer wijzigingen aan je site gemakkelijk door!

Waarom WordPress?

Het is de meest gebruikte cms (content management sytem) systeem ter wereld. 59,6% van alle cms systemen draait op WordPress. Wanneer er vernieuwingen zijn wordt het hier daarom ook als eerste doorgevoerd omdat het zeer lucratief is voor ontwikkelaars. WordPress kent maar liefst meer dan 45.000 plugins.

Ook bestaat er de mogelijkheid om een Android App en IOS App te integreren met WordPress!

Neem contact op

WordPress Onderhoud & Beveiliging

PHP update, WordPress update, thema update, update extensies, snelheid update, beveiligingsscan, backup website.

Neem contact op

Hosting & Domeinnamen

Betrouwbare razendsnelle webhosting. Voor elke website hebben wij een geschikt pakket. Hosting & Beveiliging, standaard inclusief DDoS bescherming.

Neem contact op

Email beveiligd beheer

Zakelijk email account + beheer. Inclusief beveiligde samenwerkings- en productiviteitsapps.

Neem contact op

SEO zoekmachine optimalisatie Google

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, in gewoon Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. SEO is een verzameling van technieken om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten.

Wij werken met een 0-meting rapportage en zo krijg je inzicht in hoe staat het nu voor staat. Daarna kunnen wij de webpagina(‘s) optimaliseren met van tijd tot tijd nieuwe rapportages.

Neem contact op

Web advertising Google ads

Efficient en effectief inzetten van betaalde advertenties: Search en/of Display, Shopping, Video en Universele App campagnes.

Waarom adverteren op Google?
Mensen vinden jouw bedrijf op Google op het moment dat ze zoeken naar wat je aanbiedt. Target jouw advertenties op klanten in bepaalde landen, regio’s of steden. Of binnen een bepaalde afstand van jouw bedrijf of winkel. Word gevonden wanneer klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die je aanbiedt en betaal alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt om jouw website te bezoeken of jouw bedrijf te bellen.

Tekst advertenties: Lokaal of landelijk inzetten van betaalde tekst advertenties om voor jouw bedrijf de vindbaarheid hoog te laten scoren in de
zoekresultaten, voor een optimale conversie.

Beeld advertenties: Lokaal of landelijk inzetten van beeldadvertenties om voor
jouw bedrijf de zichtbaarheid hoog te laten scoren in Google
sites en duizenden partnersites / apps, voor een optimale
conversie.

Nieuw: Nu ook AI campagnes!

Neem contact op

Social / beeldadvertenties op Meta

Lokaal of landelijk inzetten van beeldadvertenties om voor jouw bedrijf de zichtbaarheid hoog te laten scoren op Facebook en Instagram, voor een optimale conversie.

Nieuw: Nu ook AI campagnes!

Neem contact op

RAW Analytics

𝐑𝐀𝐖 Analytics 𝐢𝐬 𝐞𝐞𝐧 𝐀𝐧𝐚𝐥𝐲𝐭𝐢𝐜𝐬 𝐝𝐚𝐬𝐡𝐛𝐨𝐚𝐫𝐝 𝐨𝐩 𝐦𝐚𝐚𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐣𝐨𝐮𝐰 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐟.
Voor een efficiënte en effectieve Marketing inzet is het handig om een dashboard te hebben die jou de juiste inzichten geeft. Meten = weten!
 
Het meest gevraagde/gewenste doel = conversie. Hierbij maken wij onderscheidt tussen macro en micro conversies.
 
➡ Macro conversies zijn afgeronde belangrijke acties op een website. *Verkoop/lead
➡ Micro conversies zijn gedragingen van bezoekers naast/richting behalen van bedrijfsdoel(en). * Download brochure/inschrijven nieuwsbrief
➡ Promotie/branding als bedrijfsdoel moet zeker niet worden vergeten.
 
Met de juiste inzichten (bedrijfsdoelen) die voor jouw bedrijf interessant zijn, wordt een dashboard opgemaakt. Zo kan iedere organisatie goed worden geanalyseerd en perfect worden bijgestuurd.
 
Aan het RAW Analytics dashboard kunnen diverse software koppelingen worden gemaakt, bijvoorbeeld Google GA4, Google Ads en meer…
Neem contact op

Deel met je netwerk