Diensten

Home » Diensten

Website/webshop WordPress

WordPress maakt de allermooiste websites mogelijk voor bedrijven, professionals en bloggers. Met het krachtige platform van WordPress wordt het zeer eenvoudig om je website te beheren. Voer wijzigingen aan je site gemakkelijk door!

Waarom WordPress?

Het is de meest gebruikte cms (content management sytem) systeem ter wereld. 59,6% van alle cms systemen draait op WordPress. Wanneer er vernieuwingen zijn wordt het hier daarom ook als eerste doorgevoerd omdat het zeer lucratief is voor ontwikkelaars. WordPress kent maar liefst meer dan 45.000 plugins.

Neem contact op

WordPress Onderhoud & Beveiliging

PHP update, WordPress update, thema update, update extensies, snelheid update, beveiligingsscan, backup website.

Neem contact op

Hosting & Domeinnamen

Betrouwbare razendsnelle webhosting. Voor elke website hebben wij een geschikt pakket. Hosting & Beveiliging, standaard inclusief DDoS bescherming.

Neem contact op

soorten apps

NIEUW Progressive Web App: Website/webshop en mobiele App in één! Wij brengen 2 werelden bij elkaar voor meer snelheid, personalisatie, gemak en beter gebruik van push-notificatie en meer.. Een PWA is een soort hybride tussenvorm tussen een app en een site, ofwel: een website in een app-jasje. PWA’s zijn ‘websites’gebouwd met technologie die gelijk is aan die van een native app. In een PWA worden webpagina’s weergegeven in een app-omgeving met app-functionaliteit.

Web App: Mobiele versie van de website en maakt gebruik van real time content. De Webapp hoef je niet te downloaden, maar is bereikbaar via een mobiele browser. Het gebruik van smartphonefuncties is beperkt. De ontwikkelingskosten liggen gemiddeld lager dan die van een Native-app. Voorbeelden: m.youtube.com, m.facebook.com, telegraaf.mobi.

Native App: Is platformafhankelijk, maakt gebruik van functies op de smartphone en is alleen te downloaden via de AppStore, Google Play of Windows Market. De ontwikkelkosten zijn vrij hoog door de verschillende technieken per platform. Voorbeelden: Games, WhatsApp, Skype.

Hybride App: Combinatie van een Native- en een Webapp. Een Hybride-app heeft de flexibiliteit van een Webapp, maar is platform onafhankelijk en kan gebruikmaken van een aantal functies van de smartphone. De app moet gedownload worden via de AppStore, Google Play of Windows Market. Voorbeelden: Nu.nl, Appie, Facebook.

Neem contact op

Email beveiligd beheer

Zakelijk email account + beheer. Inclusief beveiligde samenwerkings- en productiviteitsapps.

Neem contact op

SEO zoekmachine optimalisatie Google

SEO staat voor ‘Search Engine Optimization’, in gewoon Nederlands ‘zoekmachine optimalisatie’. SEO is een verzameling van technieken om een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten.

Neem contact op

Web advertising Google ads

Efficient en effectief inzetten van betaalde advertenties: Search en/of Display, Shopping, Video en Universele App campagnes.

Waarom adverteren op Google?
Mensen vinden jouw bedrijf op Google op het moment dat ze zoeken naar wat je aanbiedt. Target jouw advertenties op klanten in bepaalde landen, regio’s of steden. Of binnen een bepaalde afstand van jouw bedrijf of winkel. Word gevonden wanneer klanten op Google zoeken naar de producten of diensten die je aanbiedt en betaal alleen wanneer iemand op jouw advertentie klikt om jouw website te bezoeken of jouw bedrijf te bellen.

Tekst advertenties: Lokaal of landelijk inzetten van betaalde tekst advertenties om voor jouw bedrijf de vindbaarheid hoog te laten scoren in de
zoekresultaten, voor een optimale conversie.

Beeld advertenties: Lokaal of landelijk inzetten van beeldadvertenties om voor
jouw bedrijf de zichtbaarheid hoog te laten scoren in Google
sites en duizenden partnersites / apps, voor een optimale
conversie.

Neem contact op

Social / beeldadvertenties op Meta

Lokaal of landelijk inzetten van beeldadvertenties om voor jouw bedrijf de zichtbaarheid hoog te laten scoren op Facebook en Instagram, voor een optimale conversie.

Neem contact op

Analytics Google analytics

Een dienst van Google waarmee je diepe inzichten krijgt in het verkeer op je website, door het op de juiste wijze te analyseren en te interpreteren. Meten = weten. In de nieuwe GA4 update van Google Analytics waarmee wij werken zijn er nieuwe eigenschappen ontworpen voor de toekomst in het meten van data.

De voordelen zijn onder andere:

  • Het kunnen meten van alle interacties van mensen, op alle apparaten en platformen.
  • Gecombineerde web- en app-rapportage.
  • Machine Learning zorgt voor gedegen voorspellingen om je marketingcampagne te verbeteren.
  • Meer controle over dataverzameling vanwege ontwikkelingen rondom privacy en cookies.
  • Beter op doelgroepen kunnen sturen op basis van websitegedrag.
Neem contact op

Deel met je netwerk